جلسه هیأت رئیسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی با "وابسته بخش فرهنگی سفارت فرانسه در ایران"

IMG 00077

جلسه‌ای با حضور هیأت رئیسه دانشکده، مدیر گروه زبان فرانسه دانشکده و از طرفی آقای لوران کریکه (وابسته بخش فرهنگی سفارت فرانسه) و خانم ایلخانی‌پور (معاون وابسته بخش فرهنگی سفارت فرانسه) دوشنبه ساعت 10 صبح مورخ 4/3/94 در اتاق جلسه حوزه ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر پیش قدم معاون پژوهش و فناوری دانشکده و خانم دکتر ناصحی مدیر گروه زبان فرانسه توضیحاتی در جهت معرفی دانشکده و گروه آموزشی زبان فرانسه ارائه نمودند. بعد از ایشان آقای کریکه 2 امکان همکاری بین دانشکده و وابسته بخش فرهنگی سفارت فرانسه را مطرح کردند که به شرح زیر می‌باشد:

1- امکان برگزاری امتحانهای دیپلم معتبر زبان فرانسه (DELF/DALF) توسط این دانشکده زیر نظر مدیر گروه و آقای کریکه

2- امکان طراحی مکانی برای حمایتهایی نظیر تهیهCD ، کتاب و ارائه اطلاعاتی مرتبط با تحصیل در فرانسه برای اساتید، دانشجویان و علاقمندان

در پایان آقای دکتر رهنما رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی ضمن ابراز امیدواری در راستای افزایش تبادلات علمی فی‌مابین، عنوان کردند که تا ماه نوامبر (اواخرآبان ماه) زمینهای را فراهم کرده تا تفاهم‌نامه‌ای در این زمینه تنظیم و سپس اجرایی شود. پس از اتمام جلسه نیز آقای کریکه و همراهشان از قسمتهای مختلف دانشکده مانند تالار فردوسی، سایت تحصیلات تکمیلی، آزمایشگاه زبان، سایت GIS، سالن ورزشی، کتابخانه و ... بازدید کردند.

IMG 0014 171