آقاي داوود نادمي كارشناس ارشد پژوهشگري علوم اجتماعي شاغل در گروه علوم اجتماعي دانشکده ادبیات وعلوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به تاليف كتابي با عنوان : «بررسی انتظارات سیاسی شهروندان از دولت وعوامل موثر بر آن» شده است.

book-na

پیشگفتار این کتاب، توسط پروفسور دکتر پيروز مجتهدزاده (استاد جغرافياي سياسي و ژئوپولتيك در دانشگاه هاي لندن و تهران) نوشته شده است. كتاب انتظارات سیاسی شهروندان در شش فصل تاليف گرديده و این کتاب پایان نامه کارشناسی ارشد مولف بوده که در سال 1382 با حمایت مادی ومعنوی دانشگاه فردوسی مشهد، انجام شده است.

nade

اميد است كتاب حاضر مورد استفاده جامعه دانشگاهي، اساتيد و دانشجويان  رشته هاي علوم سياسي، روابط بين الملل، حقوق بين الملل، جغرافياي سياسي، ژئوپليتيك، علوم اجتماعي و جامعه شناسي در مقاطع مختلف كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري قرار گيرد.

اين كتاب توسط انتشارات اسپندگان در مشهد، با تيراژ ۱۰۰۰ نسخه در تابستان 1394 به چاپ خواهد رسید.