جلسه سوم کمیته انتخاب کتابخانه دانشکده ادبیات

IMG 0008

جلسه سوم کمیته انتخاب کتابخانه دانشکده ادبیات با حضور جناب آقای دکتر پیش قدم معاونت محترم پژوهشی دانشکده و کارشناسان کتابخانه و دانشجویان اعزامی به نمایشگاه کتاب تهران، روز دوشنبه 11 خرداد در محل کتابخانه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مسئول کتابخانه دانشکده ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های انجام پذیرفته در امر انتخاب و خرید کتاب و ارزیابی نتایج بدست آمده، از تلاش و همراهی گروه دانشجویی و کارشناسان همراه و حمایتهای معاونت محترم پژوهشی دانشکده قدردانی نمودند.

درادامه دکتر پیش قدم معاونت محترم پژوهشی ضمن ابراز تشکر از مشارکت همه گروه‌ها درامر انتخاب و خرید کتاب، از ایده‌ها و انتقادات مطرح شده در جلسه استقبال و این امر را نشان دهنده تغییر فرهنگ مطالعه در بین دانشجویان و اساتید ذکر نمودند.

استفاده از گفتار درس های اساتید به عنوان یک منبع آموزشی، دیجیتال کردن منابع و کتب موجود در کتابخانه و انتخاب ناشران غیر قابل دسترس در طول سال در مدت نمایشگاه جهت خرید کتاب، از ایده‌های دانشجویان حاضر در این جلسه بود.

درپایان از همه دانشجویان حاضر در جلسه با لوح تقدیر قدردانی به عمل آمد.

IMG 0007