یازدهمین و آخرین جلسه هفتگی سه‌شنبه‌ها در نیمسال دوم تحصیلی سال 94-93

گزارش سفر علمی با عنوان: از غرب آمریکا تا شرق اروپا

گزارش سفر به ونکوور (کانادا) و هلند، کنفرانس کراکف (لهستان) و ایران‌شناسی در ورشو

نشستی با حضور آقای دکتر پیش‌قدم معاون پژوهش و فناوری دانشکده، آقای دکتر محمدجعفر یاحقی، خانم دکتر مکدالینا استاد دانشگاه ورشو، خانم ماه‌وان و جمعی از استادان و دانشجویان علاقمند در روز سه‌شنبه مورخ 12/3/94 ساعت 10 صبح در تالار قطب علمی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر یاحقی گزارشی علمی از سفر به ونکوور (کانادا) و همچنین برگزاری جلسات سخنرانی خود در آنجا را ارائه دادند.

بعد از ایشان خانم ماه‌وان گزارش خود را در مورد سفر به هلند و لهستان ارائه دادند.

سپس خانم مکدالینا به زبان فارسی تحقیقات خود و همکارانشان در مورد ایران‌شناسی در دانشگاه ورشو لهستان را بیان کردند.

در انتهای جلسه آقای دکتر پیش‌قدم آخرین و یازدهمین جلسه هفتگی روزهای سه شنبه را اعلام نمودند.

IMG 20150602 103933