نکوداشت استادان برجسته و پیشکسوت گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد

IMG 2030

مراسمی جهت نکوداشت استادان برجسته و پیشکسوت گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد در روز شنبه 18 مهر ماه 94 در محل تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد به همت انجمن علمی جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی ایران (شعبه خراسان رضوی) و با همکاری گروه جغرافیای دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد و با حضور آقای دکتر کافی رئیس دانشگاه و هیأت ریسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و آقای دکتر رهنما رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سخنان خود به مهمانان خیرمقدم گفته و از برگزارکنندگان این مراسم جهت پاسداشت این دو استاد برجسته تشکر کردند و در پایان سخنرانی خود اظهار نمودند تا این مراسم سنگ بنایی باشد جهت تقدیر و تشکر از سایر همکاران و عزیزانی که در این دانشکده تلاش و زحمت بی‌دریغ کشیدند.

بعد از ایشان دکتر اعظمی مدیر گروه جغرافیای دانشگاه نیز پس از خوش‌آمدگویی به مهمانان گفت: تمام تلاشها براین شد که درخدمت این عزیزان باشیم تا با همکاری گروه جغرافیا و انجمن علمی جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی ایران توانسته باشیم با برگزاری این محفل انس هرچند ناچیز قدردانی خود را از زحمات و تلاشهای بی‌شائبه و تجربیاتی که این دو بزرگوار دهه‌ها در گروه جغرافیا داشتند به جا آوریم و به نمایندگی از گروه جغرافیا آرزوی سلامتی، بهروزی، نشاط، عزت و عظمت برای این عزیزان و خانواده‌های محترمشان را خواستارم.

سپس خانم دکتر بوذرجمهری رئیس انجمن علمی جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی شعبه خراسان رضوی ضمن عرض خیرمقدم خدمت مهمانان گرامی از همه همکاران محترم گروه جغرافیا، هیات رئیسه محترم، کارکنان دانشکده ادبیات و دانشجویان عزیز و دانش آموختگان رشته جغرافیا که در این جلسه تقدیر و نکوداشت استادان فرهیخته و پیشکسوت گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد شرکت کرده‌اند، تشکر کرد و بیان داشت: هدف ما از دعوت شما به مجلس بزرگداشت استادان پیش کسوت گروه جنابان آقایان دکتر جعفر جوان و دکتر سعد ا.. ولایتی و شرکت در این گردهمایی علمی، قدردانی از زحمات و خدمات آموزشی و پژوهشی بسیار ارزنده این دو تن استادان بزرگوار است که عمر شریف و ارزشمند خویش را صرف اشاعه علم و دانش کرده‌اند. با این اقدام خواسته‌ایم اندکی از وظیفه‌ای را که به عنوان شاگرد و همکار بر عهده ما بوده ادا کرده باشیم.

دکتر بوذرجمهری در ادامه گفت: گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد و انجمن علمی جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی ایران «شعبه خراسان رضوی» با افتخار تلاش کردیم که این برنامه تجلیل و گرامیداشت را در حد توانایی خود برگزار نماییم و از آنجا که از وظایف تعریف شده انجمن­های علمی کشور، تجلیل از محققان و استادان بزرگ است، لذا این انجمن نیز تلاش می‌کند. انشاا... تا همه ساله و در همین روز که مصادف با هفته روستا (15 تا 23 مهر) است از زحمات پیشکسوتان و محققان و فعالین حوزه‌های روستایی نیز قدردانی نماید.

در پایان خانم دکتر بوذرجمهری از همراهی و مساعدت ریاست محترم دانشگاه فردوسی مشهد،  آقای دکتر کافی و از آقای دکتر رهنما رئیس محترم دانشکده ادبیات و نیز از مدیر گروه جغرافیا آقای دکتر اعظمی و همکاران گروه که همراهی و مساعدت نمودند، تشکر نمود. همچنین از رئیس هیات مدیره انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران جناب آقای دکتر رضوانی به دلیل همکاری‌های ارزنده و ارائه مشاوره‌های سودمند سپاسگزاری کردند.

پس از سخنرانی خانم دکتر بوذرجمهری در دو بخش کلیپ آقای دکتر جوان و آقای دکتر سعدا... ولایتی پخش شد و بعد از آن چند تن از همکاران از جمله آقای دکتر افتخاری (استاد گروه جغرافیای دانشگاه تربیت مدرس)، آقای دکتر جهانی (استاد گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی و عضو هیأت مدیره انجمن جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی ایران شعبه خراسان رضوی)، آقای دکتر حسین‌زاده (استاد گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد ) و مسئولین شرکت آب منطقه‌ای، درخصوص فعالیت‌های علمی، پژوهشی و ویژگی‌های اخلاقی و فکری این بزرگواران سخنرانی داشتند.

همچنین در این مراسم مهمانان نیز از سخنرانی دو استاد برجسته گروه جغرافیا بهره بردند و در پایان مراسم اهدای لوح و هدایا و رونمایی کتاب صورت گرفت.

IMG 1914