بازدید از کتابخانه، موزه و مرکز اسناد آستان قدس

Bazdid-k1

بازدید از کتابخانه، موزه و مرکز اسناد آستان قدس صبح روز چهارشنبه شانزدهم دی ماه به همت معاونت محترم پژوهشی و کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی با همراهی اساتید و دانشجویان دانشکده در قالب یک گروه 30 نفره انجام پذیرفت. بازدیدکنندگان از سالن فعالیتهای آستان قدس رضوی وکتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی و بخش‌های مختلف آن از قبیل: تالار کنفرانس، تالار محققان، بخش امانت، مخزن بسته و کتابخانه دیجیتال وبخشهای دیگر ازجمله موزه مردم شناسی و حمام مهدی قلی بیک و همچنین به طور ویژه از بخش شمیم رضوان (محل توزیع گل‌های روز پیشین ضریح مطهر که با دستگاه‌های ویژه‌ای خشک و بسته‌بندی و در رواق غدیر هر روز بعد از نماز صبح بین زائران تقسیم می‌گردد) نیز بازدید نمودند. در پایان مـراسم گروه اعزامی میهمان خوان پربرکت رضوی در مهمانسرای حضرت رضا بودند.

Bazdid-k2