احـداث بوسـتان سرو قـامـتان

IMG a

احداث بوستان سرو قامتان با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ شهادت، روز یکشنبه، 16 اسفند، همزمان با هفته درختکاری و با حضور رئیس دانشگاه، مسئولان و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد با مساحت 5 هزار مترمربع در زمینی واقع در پشت دانشکده ادبیات و علوم انسانی و حدود 500 اصله درخت شامل اقاقیا، نارون، زبان گنجشک و سوزنی برگ ها آغاز شد.

IMG b

دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در این مراسم با اشاره به هفته درختکاری گفت: روز درختکاری بهانه‌ای است که انسان را به طبیعت و نیازهای فطری و طبیعی اش برمی گرداند. دکتر کافی احداث بوستان سرو قامتان در دانشگاه های کشور را ابتکار وزارت علوم در هفته درختکاری دانست و یادآور شد: نهال های این بوستان به نام ایثارگران و شهدا کاشته و یادآور خاطرات شهیدان خواهد بود.

IMG c

IMG e