مراسم بزرگداشت مقام معلم دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

Amoz-01

مراسم بزرگداشت مقام معلم دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی با حضور آقای دکتر هاشمی، معاون آموزشی دانشگاه، هیأت رئیسه دانشکده و مهمانان روز سه‌شنبه 14 اردیبهشت 95 ساعت 10-12 در محل تالار فردوسی دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این نشست پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی و نماهنگ دانشکده آقای دکتر رهنما ریاست دانشکده به مهمانان خیرمقدم و خوش آمدگویی گفت. پس از ایشان سخنرانی توسط آقای دکتر عباس بازرگان (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) با موضوع : "ارزیابی مستمر برای ارتقای کیفیت گروه‌های آموزشی دانشگاهی: نقش هیأت علمی در اقدام برای بهبودی" و خانم دکتر فریده مشایخ (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) با موضوع: "نگاهی راهبردی به علم و هنر یاددهی- یادگیری در پیوند با سواد اطلاعات رسانه‌ای" ایراد شد.

در ادامه آقای دکتر رادمرد معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده در مورد مسائل آموزشی دانشکده توضیحاتی دادند و مراتب سپاس و تقدیر را از فعالان حوزه آموزشی را بجا آوردند.

در پایان تقدیر و تقدیم لوح و هدایا به برترین‌های فعالان آموزشی از سوی معاونت آموزشی و فرهنگی دانشکده نیز انجام شد.

Amoz-02