نشست چشم‌اندازها و فرصت‌های شغلی رشته‌های زبان‌های خارجی
در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

Shey-3

چهارشنبه 27 بهمن ماه ساعت 14 آقای محمود نواب مطلق، مدیر سابق شبکۀ برون مرزی رادیو و مدیر گروه دانش و اقتصاد شبکۀ یک سیما، به دعوت انجمن علمی گروه زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه فردوسی مشهد در جمع دانشجویان و استادان این رشته به سخنرانی درباره چشم اندازهای کاری پیش رو برای دانشجویانی که به یادگیری یکی از زبان های خارجه مشغول هستند پرداختند.

Shey-1

ایشان در ابتدا به توضیح شیوه های متفاوت یادگیری زبان­های خارجی و معرفی مناسب­ترین و کارآمد­ترین شیوه­ها پرداختند. سپس تجربیات خود را در امر آموزش و یادگیری زبانهای خارجی در اختیار حضار قرار دادند و توصیه­های ارزشمندی را در این زمینه جهت استفاده علاقمندان و دانشجویان این رشته­ها ارائه دادند. آقای نواب، در ادامه، به معرفی زمینه­های حرفه­ای مرتبط با رشته­های زبان پرداختند و خاطرنشان کردند که تدریس و ترجمه کتاب از چشم اندازهای قدیمی این رشته های تحصیلی محسوب میشوند، اما تنها موقعیت­های کاری در این حوزه نیستند. ایشان اضافه کردند که ابعاد ترجمه بسته به نیاز کشور بسیار فراتر از ترجمه کتاب می­باشد و از زبان­آموزان دعوت کردند که به دامنۀ وسیع مشاغل مرتبط با حوزۀ رسانه­ توجه ویژه­ای داشته باشند. در این میان، از ترجمه همزمان، ترجمه فیلم و تئاتر، دوبلاژ، تهیۀ زیرنویس و اجرای برنامه های تلویزیونی و رادیو نام بردند و اشاره کردند که این ابعاد فرصتهایی را فراهم می­آورند که علیرغم نیازهای موجود شاید کمتر کسی به سراغ آنها می­رود. در این نشست، همچنین از شکوفایی سالهای اخیر گردشگری و تقاضای سازمانهای ذیربط جهت بکارگیری متخصصین و مترجمین توانمند سخن به میان آمد و اطلاعات لازم در زمینۀ چگونگی ثبت نام در دوره­های کارآموزی در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

Shey-2