دیدار معاون پژوهش و فناوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد با رئیس جدید بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی

Ahmadzade0

در راستای ارتقاء سطح تعاملات نخبگان دانشگاهی با بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی نشستی از سوی رئیس بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی، آقای دکتر سید سعیدرضا احمدی‌زاده، با معاون پژوهش و فناوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی، آقای دکتر رضا پیش‌قدم، در محل بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی روز دوشنبه 95/12/23 ساعت 11 برگزار شد. در این نشست زمینه‌های همکاری مشترک بین بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی با نخبگان دانشگاهی اعم از استادان و دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در پایان این جلسه آقای دکتر پیش‌قدم ضمن تبریک انتخاب رئیس جدید بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون نمودند.

لازم به ذکر است آقای دکتر سید سعیدرضا احمدی‌زاده دانشیار دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه بیرجند به مدت شش و نیم سال رئیس نخبگان استان خراسان جنوبی بوده‌اند. ایشان از مدیران موفق این استان می‌باشند که رتبه برتر مدیران بنیاد نخبگان کشور را در کارنامه کاری خود دارند.