سومين جلسه‌ی بصیرتی دفتر جامعه‌ی اسلامی دانشجویان دانشکده ادبیات

شناخت ريشه‌اي و بنيادي پديده‌ي تشيع ‌انگلیسی

96.8.7dd

سومين جلسه ی بصیرتی دفتر جامعه ی اسلامی دانشجویان دانشکده ادبیات با موضوع شناخت ريشه اي و بنيادي پديده ي تشيع ‌ انگلیسی توسط استاد امینی امروز يكشنبه مورخ 96/8/7 برگزار شد كه اهم مطالب مطرح شده به شرح زیر می‌باشد:

از عوامل اصلی ماندگاری انقلاب اسلامی، سعی در به کارگیری اسلام ناب در مقابل اسلام های جعلی است. یکی از جریان های جعلی که تحت پوشش اسلام فعالیت می‌کند "شیعه‌ی انگلیسی" است. از دیدگاه مقام معظم رهبری، شیعه‌ی انگلیسی به جریانی اطلاق می‌شود که اسلام ناب محمدی و تشیع را مطابق با مواضع غرب و آمریکا به مردم معرفی می‌کند. نتیجه ی اصلی رویکرد این جریانات جعلی؛ نفرت از اسلام است. هم‌چنین موجب جلوگیری از گرویدن گروه های مختلف انسانی به مذهب تشیع و نیز شکنجه و آزار اذیت شیعیان در اقصی نقاط جهان توسط پیروان مذاهب دیگر می‌گردد. در ادامه جلسه تصاویر و کلیپ هایی در رابطه با موضوع نمایش داده شد و دانشجویان به طرح سؤال در رابطه با موضوع و مسایل روز پرداختند.

سومين جلسه ی بصیرتی دفتر جامعه ی اسلامی دانشجویان دانشکده ادبیات