برگزاری نشست تخصصی پدافند غیرعامل در دانشکده ادبیات

padafand

نشست تخصصی پدافند غیر عامل در تالار شریعتی دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی به همت انجمن علمی- دانشجویی گروه جغرافیا در روز دوشنبه 8 آبان ماه 1396 ساعت 10 در تالار شریعتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. در این همایش دکتر سید هادی زرقانی عضو هیئت علمی گروه جغرافیا، دکتر مسعود مینایی عضو هیئت علمی گروه جغرافیا و مهندس محمد شیدایی رییس محترم پدافند غیر عامل شهرداری مشهد به سخنرانی پرداختند. در این همایش درباره پدافند غیر عامل وامنیت زیر ساخت های شهری، GIS و کاربردهای آن در خصوص پدافند غیرعامل، اهمیت بالای رشته جغرافیا و اهمیت کاربردی آن در این پدافند و برنامه‌های انجام شده و در حال انجام پدافندی در حوزه شهرداری مورد بحث قرار گرفت. با توجه به استقبال فوق العاده دانشجویان رشته جغرافیا اعم از همه گرایش‌ها پیشنهاد شد که دانشجویان طرح موضوع پایان نامه‌های خود را در خصوص پدافند غیر عامل قرار دهند زیرا که در صورت اجرایی بودن آنها، این موضوعات مورد حمایت قرار می‌گیرد.