جلسه بزرگداشت قیصر امین پور برگزار شد

جلسه بزرگداشت قیصر امین پور روز سه شنبه ۱۳۹۶/۸/۹ در محل قطب علمی فردوسی شناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در این نشست جمعی از استادان دانشگاه، دانشجویان، شاعران و علاقمندان به شعر و ادب معاصر حضور داشتند. جلسه در ساعت ۱۶ با خوش آمدگویی و پخش ویدئوکلیپی از مرحوم امین پور آغاز شد و در ادامه جناب آقای دکتر جواد محقق نیشابوری مدیر محترم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی سخنرانی خود را با عنوان«حرف آخر عشق» در خصوص زندگی و شعر قیصر امین پور ایراد کردند. در ادامه برنامه جناب آقای دکتر قوام مدیر محترم گروه ادبیات دانشگاه فردوسی از خاطرات بیش از دو دهه دوستی خود با مرحوم امین پور سخن گفتند. همچنین در ارتباط مجازی با آقای مجید زهتاب سردبیر فصلنامه دریچه از اصفهان،   ایشان نیز از خاطرات خود با مرحوم امین پور و استادان دانشگاه فردوسی در دوران جنگ گفتند. سپس جلسه با گفتگو و پرسش پاسخ ادامه پیدا کرد. در خلال بحثهای مطرح شده قیصر امین پور به عنوان شاعر انقلاب و عشق، مردی از جنس مردم و برآمده از بطن جامعه معرفی شد که همواره نسبت به مسائل اجتماعی حساس بود. همچنین به نقش مهم او در شکل گیری حوزه هنری و تأثیر عمیق او بر ادبیات کودک و نوجوان اشاره شد. بخش پایانی این نشست صمیمانه به شعرخوانی حاضران اختصاص یافت.