نشست علمی نقد و بررسی کتاب " حیات سیاسی حسنیان تا سال ۱۴۵"

96.9.3a

نشست علمی نقد و بررسی کتاب " حیات سیاسی حسنیان تا سال ۱۴۵" به همت انجمن علمی تاریخ دانشگاه فردوسی و با همکاری انجمن ایرانی تاریخ شعبه منطقه ای خراسان و گروه جریان های فکری پژوهشکده تاریخ اسلام در تالار رجائی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی-   روز شنبه ۴ آذر ماه ۱۳۹۶ برگزار شد. کتاب "حیات سیاسی حسنیان تا سال ۱۴۵ هجری" تالیف دکتر لیلا نجفیان رضوی استادیار گروه تاریخ دانشگاه مشهد است که در آغاز جلسه با طرح گزارشی از روند انجام این پژوهش پرداخت. سپس با سخنرانی ناقدان این اثر، دکتر زهیر صیامیان استادیار گروه تاریخ دانشگاه شهید بهشتی و دکتر مهدی مجتهدی استادیار گروه تاریخ و تمدن ملل دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد و طرح مسائل علمی و اعلام دیدگاه های موجود این نشست علمی به پایان رسید.

96.9.3b