مراسم جشنواره آموزش سال 1397
دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

DSC 4386

مراسم جشنواره آموزش سال 1397 دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور دکتر حسین انصاری معاون اداری مالی دانشگاه، دکتر غلامرضا رئیسیان رئیس دانشکده الهیات، هیأت رئیسه دانشکده، استادان، دانشجویان و کارمندان دانشکده روز سه‌شنبه 18 اردیبهشت 97 ساعت 10-12 در محل تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی دکتر عبدالله رادمرد رئیس دانشکده ادبیات به میهمانان خیرمقدم و خوش آمدگویی گفت.

DSC 4379

در ادامه مراسم از سامانه بازدید مجازی دانشکده رونمایی شد و سپس دکتر عبدالعزیز ساشادینا (استاد مطالعات اسلامی دانشکده جورج میسون) با موضوع آموزش علوم انسانی در ایالات متحده امریکا سخنرانی کرد.

DSC 4390

در ادامه آقای دکتر پیش‌قدم معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده موارد و اقدامات صورت گرفته این معاونت را طی کلیپی ارائه دادند و مراتب سپاس و تقدیر را از فعالان حوزه آموزشی فرهنگی را بجا آوردند. تقدیر و تقدیم لوح و تندیس دانشکده به برگزیده‌های آموزشی فرهنگی، از سوی معاونت آموزشی و فرهنگی دانشکده نیز انجام شد و در پایان آلاچیق آموزشی دانشکده در بوستان فردوسی دانشکده افتتاح شد.

DSC 4479

DSC 4541