سوالات متداول

1. چگونه می توان دوره ای را تعریف نمود تا در دانشکده برگزار شود؟

هر یک از اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم خلاق و دارای ایده دانشکده ادبیات و علوم انسانی لازم است کاربرگ پیشنهاد دوره را تکمیل نموده و آن را به کارشناس دفتر آموزش های عالی آزاد دانشکده تحویل دهند تا مراحل اداری لازم طی شود.

2. آیا تمام دوره های پیشنهادی مجوز می گیرند؟

توصیه می شود قبل از کامل نمودن کابرگ پیشنهاد دوره با کارشناس دفتر مشورت کنید و در صورت موافقت اولیه اقدام به تکمیل آن نمایید. اما امکان رد شدن پیشنهاد در شورا وجود دارد.

3. آیا هزینه بازاریابی دوره بر عهده پیشنهاد دهنده دوره است؟

در صورت تمایل و تشخیص کارشناس دفتر، پیشنهاد دهنده می تواند بازاریابی دورره را بر عهده بگیرد.

4. آیا می توان کتاب و سی دی دوره آموزشی یا کارگاه و سمینار را بدون شرکت در آن و با پرداخت هزینه تهیه نمود؟

خیر این امر امکان پذیر نیست.

5. پرینت واریز الکترونیکی شهریه به عنوان اصل فیش واریزی قابل قبول است؟

بله، مورد تایید است.

6. عدم ارائه تصویرآخرین مدرک تحصیلی برای دانش پذیرانی که دانشجو نیستند چه پیامدی را به دنیال دارد؟

به دلیل کامل نبودن مدارک، گواهینامه پایان دوره صادر نمی شود.

7. آیا از دانش پذیری که موفق به شرکت در امتحان پایان ترم نشده است، آزمون گرفته می شود؟

در صورت پرداخت 80% شهریه این امکان وجود دارد.

8. آیا برای پیشنهاد دهندگان دوره ، کارگاه و سمینار گواهی پیشنهاد صادر می شود؟

پس از پایان دوره و طی مراحل اداری این امکان وجود دارد.

9. آیا برای هر یک از اعضای هیأت علمی تدریس در هر یک از دوره های کالج دانشگاه، امتیاز محسوب می شود؟

بله، امتیاز محسوب می شود.

10. هر دانش پذیر چند جلسه می تواند غیبت کند؟

نسب مجاز غیبت در هر دوره است. اما با توجه به شرایط برگزاری دوره، کارشناس دفتر در آغاز هر دوره تعداد جلسات مجاز برای غیبت در آن دوره را اعلام می کند.

11. آیا به مدرسین عضو هیأت علمی دوره ها گواهی تدریس ارائه می شود؟

به مدرسین عضو هیأت علمی و کارکنان دانشگاه، از سوی کالج دانشگاه گواهی تدریس اعطا می گردد.

12. آیا برای دانش پذیری که دارای نمره پایان دوره است، اما مدارک ثبت نام را چند ماه پس از پایان دوره ارائه می دهد، گواهی نامه پایان دوره صادر می شود؟

صادر می شود اما با تأخیر.

13. آیا گواهینامه پایان دوره را به شخص دیگری غیر از دانشپذیری که گواهی نامه به نام او صادر شده است، تحویل می دهید؟

در شرایط خاص بله. مثل اینکه دانش پذیر موردنظر ساکن شهر دیگری باشد.

14. برای دوره آموزشی 14 ساعته گواهینامه پایان دوره صادر می شود؟

برای دوره های زیر 16 ساعت گواهی در قالب یک نامه اداری صادر می شود.