نشست شورای عمومی اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور هیأت رییسه دانشگاه

96.10.19 a

نشست با حضور هیأت رییسه دانشگاه، هیأت رییـسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی و اعضای هیأت علمی دانشکده روز سه‌شنبه 19 دی‌ماه 1396 ساعت 10 صبح در تالار قطب علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر رادمرد ریاست دانشکده گزارشی از وضعیت موجود، اولویت‌ها و نیازهای دانشکده ارائه نمود. سپس اعضای هیأت علمی دانشکده دغدغه‌ها و خواست‌های خود را بیان کردند.

در ادامه نشست معاونان آموزشی و پشتیبانی دانشگاه توضیحاتی در خصوص موارد مطرح شده ارائه کردند.

در انتها نیز آقای دکتر کافی ریاست دانشگاه ضمن قدردانی از فعالیتهای اعضای هیأت علمی و هیأت رییسه دانشکده در چهارسال اخیر، راهبردهای دانشکده برای چهارسال پیش‌رو را تشریح کرد و خواستار همراهی همدلانه تمامی همکاران هیأت علمی جهت دست‌یابی به اهداف دانشگاه شدند.

96.10.19 b

گزارش و برنامه‌های دانشکده ادبیات